Big Ray ' s Greek Grillowany Sum

Big Ray ' s Greek Grillowany Sum
Need a pescatariańskie danie główne? Big Ray ' s Grecki Grillowany Sum może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 66g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, przyprawioną sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowany Sum Grecki, Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką, oraz Grecka sałatka z awokado i grillowanym kurczakiem z greckim sosem.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Doprawić obie strony każdego fileta z suma grecką przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa GreckaPrzyprawa Grecka
Filety Z SumaFilety Z Suma
3
Posypać serem feta i miętą po jednej stronie każdego fileta; skropić oliwą z oliwek na ser i miętę. Zaczynając od Węższego końca, zwinąć rybę szczelnie wokół nadzienia i zabezpieczyć wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
4
Gotuj na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn