Bezglutenowe Naleśniki Z Kwaśną Śmietaną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bezglutenowe naleśniki borówkowe kwaśną śmietaną spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać mix, jajko, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Z Kwaśną Śmietaną Jagodową Z Sosem Jagodowym, Naleśniki Z Kwaśną Śmietaną - Jagodowe, oraz Naleśniki Borówkowo - Śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, mleko, olej i jajko, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z kwaśną śmietaną; delikatnie złożyć jagody.
Griddle ciepła do 191° lub 12-calowa patelnia na średnim ogniu. (Aby przetestować patelnię, posypać kilkoma kroplami wody. Jeśli bąbelki skakać, ciepło jest w sam raz.) Smarować w razie potrzeby olejem roślinnym (lub spryskać sprayem do gotowania przed ogrzewaniem).
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Naleśniki gotować do wyschnięcia na brzegach. Obrócić i gotować z drugiej strony, aż złoty kolor będzie brązowy.