Berry-Mi-Su: Berry-Me-Up
Berry-Mi-Su: Berry-Me-Up może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, truskawki, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry, Sałatka jagodowo-awokado szpinakowa z Fetanem i pistacjami w kremowym sosie z maku jagodowego, oraz Saskatoon Berry Butter Tarts & Berry Jak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Otwórz ladyfingers i rozdziel je.
Odcedzić zamrożone jagody na misce, rezerwy soku.
Rozmrożone maliny połączyć z pokrojonymi w plasterki truskawkami i jeżynami.
Linia 4 kieliszki do martini z jedną warstwą ladyfingers, pozwalając ciasta nakładają się nieco na łodydze. Naciśnij ciastka w dół trochę, aby dopasować linie szkła. Pomaluj ladyfingers sokiem malinowym, obficie. Ubić ser ze śmietaną i cukrem na niskim, 2 minuty. Łyżkę jagód, a następnie osłodzić mascarpone do szklanek. Górne szklanki z czapką ladyfingers usiane sokiem jagodowym i bardziej mieszanymi jagodami.