Łosoś Szkliwiony Cynamonowo-Morelowy

Łosoś Szkliwiony Cynamonowo-Morelowy
Łosoś szkliwiony cynamonowo-Morelowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.16 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 299 kalorii, 35g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz filety z łososia, laski cynamonu, imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć laski cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Morela & Dijon Glazed Salmon, Morela-Chile Glazurowany Łosoś, oraz Morelowo-glazurowany łosoś z Bokchoy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż do zmniejszenia do 3/4 szklanki (o 30 minut). Przecedzić mieszaninę moreli przez sito nad miską i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Umieść filety z łososia na patelni brojlerów wyłożonej folią; broil 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Szczotkuj rybę z 1/4 szklanki mieszanki moreli. Dusić przez 3 minuty lub do lekko rumiane i ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
RybyRyby
5
Podawać rybę z pozostałą mieszanką moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
RybyRyby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn