Łosoś pekan-pomarańczowy

Łosoś pekan-pomarańczowy
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, paleolitycznych i pierwotnych , łosoś pekan-pomarańczowy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 3,56 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 283 kalorie , 29 g białka i 15 g tłuszczu . Jeśli masz pod ręką pieprz, orzechy pekan, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 81% . Ten wynik jest znakomity. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także łosoś pomarańczowo-orzechowy , łosoś pomarańczowo-orzechowy i łosoś pomarańczowo-orzechowy dla dwojga .

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (14-uncjowa) Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 (14-uncjowa) Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
2
Umieść łososia w natłuszczonej formie o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Udziec Jagnięcy Bez KościUdziec Jagnięcy Bez Kości
3
Wlać mieszaninę soku pomarańczowego na łososia; posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 15-18 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuskać się widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółtka Jaj, Białka Zarezerwowane Dla Bezyżółtka Jaj, Białka Zarezerwowane Dla Bezy

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Ryba bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tobacco Road Pinot Noir, Wine. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Tobacco Road Pinot Noir, Wino
Tobacco Road Pinot Noir, Wino
Po aromatach ciasta wiśniowego, granatu i owoców liczi następują żywe smaki dżemu truskawkowego z nutami bitej śmietany, goździków i przypraw cynamonowych. To ładne wino o jasnej kwasowości i strukturze przyjaznej dla żywności.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn