Łatwy Powolny Kuchenka French Dip

Łatwy Powolny Kuchenka French Dip
Łatwy powolny kuchenka Francuski Dip wymaga około 7 godzin i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 59G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $2.99 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 9. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka pieczeń z rumu, bulion wołowy, skondensowana zupa cebulowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łatwy Powolny Kuchenka French Dip, Łatwy Powolny Kuchenka French Dip, oraz Slow-Cooker Łatwe Francuskie Kanapki Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim nadmiar tłuszczu z pieczenia zad, i umieścić w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń RumowaPieczeń Rumowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodać bulion wołowy, zupę cebulową i piwo. Gotować na niskim ustawieniu przez 7 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Zupa CebulowaZupa Cebulowa
PiwoPiwo
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podziel francuskie bułki i posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
French RollFrench Roll
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Piec 10 minut, lub do ogrzania przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić mięso na przekątnej i umieścić na rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
MięsoMięso
7
Podawać sos do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Wyposażenie

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia25
Magazyn