Łatwe do wypchania Manicotti
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać łatwe do Stuff Manicotti spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz ser sznurkowy, sos spaghetti, muszle manicotti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwe Pieczone Manicotti, Łatwe Bezmięsne Manicotti, oraz Easy Three-Cheese Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj manicotti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, na dużej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem spaghetti.
Połowę sosu mięsnego rozłóż do natłuszczonego 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Manicotti odsączyć; każdą skorupkę napełnić kawałkiem sera sznurkowego.
Ułożyć na sosie mięsnym; na wierzch polać pozostałym sosem. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do ogrzania.
Posypać serem mozzarella.
Piec 5-10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.