Wieprzowina W Tortilli
Tortilla-Crusted wieprzowina jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 365 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, chipsy tortilla z niebieskiej kukurydzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wieprzowina W Tortilli, Tortilla Crusted Tilapia, oraz Tortilla Crusted Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń srebrną skórę z polędwicy, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu pokrywającą polędwicę.
Pokrój polędwicę w medaliony o grubości 1 cala.
Połącz chipsy tortilla z niebieską kukurydzą i 5 kolejnych składników w misce.
Medaliony wieprzowe pędzel z 1 1/2 łyżki. oliwa z oliwek i pogłębiać w mieszaninie tortilla chip, naciskając mieszaninę do Medalionów ze wszystkich stron, aby dokładnie pokryć.
Medaliony wieprzowe ugotować w pozostałej 1 1/2 łyżki. gorący olej na dużej patelni na średnim ogniu 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Dekorować, w razie potrzeby.