Boskie Wiśniowe Lody Czekoladowe

Boskie Wiśniowe Lody Czekoladowe
Boskie wiśniowe Lody czekoladowe to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 114g tłuszczu, oraz w sumie 1652 kalorie. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Lato. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, słodko-gorzka czekolada, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Boskie Wiśniowe Lody Czekoladowe, Śmierć Lodami Czekoladowymi, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream.

Instrukcje

1
Śmietanę, mleko, cukier i sok ze słoika z wiśniami wymieszać w dużym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Żółtka umieścić w dużej misce, następnie ubić w gorącej śmietanie, około 2 łyżki na raz, aż do dodania 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Gorące żółtka ubić do rondla z gorącą śmietaną, a następnie gotować na niskim poziomie, stale mieszając, aż mieszanina osiągnie 170 Stopni F (75 stopni C). Będzie wystarczająco zagęszczony, aby pokryć tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Wlać mieszaninę do pojemnika, przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 6 godzin.
5
Zarezerwowane wiśnie maraschino posiekać, następnie wymieszać z zimnym kremem wraz z ekstraktem z migdałów i posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie MaraschinoWiśnie Maraschino
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
6
Wlać do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn