Zupa z jarmużu z portugalską kiełbasą

Zupa z jarmużu z portugalską kiełbasą
Zupa z jarmużu z portugalską kiełbasą może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 20 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka tymianku, ząbków czosnku, koszernej soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 godzin i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest solidny. Portugalska Kiełbasa-Zupa Z Jarmużu, PORTUGALSKA KIEŁBASA ZUPA ZIEMNIACZANA Z JARMUŻU, oraz Caldo Verde (portugalska zupa z jarmużu i kiełbasy) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz bulion wołowy, bulion drobiowy, fasolę, połowę cebuli, ząbki czosnku, sól, czarny pieprz i tymianek w powolnej kuchence; gotuj na małym ogniu przez 8 godzin do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Bulion WołowyBulion Wołowy
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Usuń i wyrzuć cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Przełącz Wolnowar na ustawienie "utrzymuj ciepło".
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Dodaj kiełbasę andouille do mieszanki bulionowej; kontynuuj gotowanie, aż poczujesz zapach kiełbasy, około 1 godziny. Do zupy wmieszaj jarmuż, seler, marchewkę i sól czosnkową; gotuj, aż marchewki będą miękkie, jeszcze około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
JarmużJarmuż
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia7
Magazyn