Zupa z indyka z warzywami korzeniowymi

Zupa z indyka z warzywami korzeniowymi
Need a zupa bezmleczna? Zupa z indyka z warzywami korzeniowymi może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 196 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, seler, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa z indyka z warzywami korzeniowymi, Gulasz z indyka z warzywami korzeniowymi, oraz Kiełbasa z indyka z warzywami korzeniowymi.

Instrukcje

1
Doprowadzić tuszę indyka i wodę do wrzenia w dużym garnku na dużym ogniu. Skim off i wyrzucić wszelkie szumowiny, które tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj posiekany seler, posiekaną marchewkę, posiekaną hiszpańską cebulę, 1/4 pęczka pietruszki, liście laurowe i ziarna pieprzu i wróć na wolnym ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny. Przecedzić bulion z indyka przez sito siatkowe i odcedzić tłuszcz, który unosi się na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula HiszpańskaCebula Hiszpańska
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
3
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać w czerwonej cebuli; gotować, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj pokrojony w kostkę seler, pokrojona w kostkę marchew, pasternak, i rutabaga; gotować 5 minut więcej. Wymieszać czosnek i posiekaną natkę pietruszki i gotować jeszcze przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukiewBrukiew
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PasternakPasternak
SelerSeler
CzosnekCzosnek
5
Wlać bulion z indyka, doprawić do smaku solą i pieprzem i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
6
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są prawie miękkie, 15 do 20 protokół. Wymieszać w orzo i gotować, aż tylko miękkie, o 7 protokół. Przykryć i zdjąć garnek z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Odstawić, aż orzo będzie miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn