Zupa Z Dyni Żołędziowej

Zupa Z Dyni Żołędziowej
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Acorn Squash zupa spróbować. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.11 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka Acorn squash, sól, pikantny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zupa Z Dyni Żołędziowej, Zupa Z Żołędzi I Gruszek, oraz Zupa Z Dyni Z Piernika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Pokrój dynię na pół na równiku i usuń nasiona łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
4
Wytnij płaskie miejsce na każdym końcu, aby squash siedział płasko. Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i ułożyć squash, pokroić bokiem. Do 3 połówek squasha, dodać obraną szalotkę, a do pozostałych 3 Dodać 2 ząbki czosnku na każdej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić 1 łyżką soli i świeżo popękanego pieprzu. Piec w gorącym piekarniku, aż bardzo miękkie i zaczyna się karmelizować i zwinąć, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, wyjąć squash ze skóry. Zastrzegamy pieczone szalotki i czosnek z Kabaczek. Można to zrobić z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W dużym piecu holenderskim, ciepła 1 łyżka oliwy z oliwek i 2 łyżki masła na średnim ogniu i gdy masło zaczyna się spienić, dodać surowe pokrojone w kostkę szalotki i saute, aż zaczną karmelizować, o 5 do 6 protokół. Rozpuścić z 1/2 szklanki bulionu z kurczaka i wymieszać, aby usunąć wszelkie fond. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i dodać w zarezerwowane squash, pieczone szalotki i czosnek, a następnie pozostały wywar z kurczaka. Wymieszaj, aby połączyć, a następnie przecier z blenderem w sztyfcie. Mieszanina będzie bardzo gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodaj w cayenne, biały pieprz i zioła. Wymieszać ze śmietaną i sosem Worcestershire i podgrzewać powoli na średnim ogniu. Gdy mieszanina dojdzie do powolnego gotowania na wolnym ogniu, ponownie wymieszać z blenderem i wymieszać w 1/4 szklanki parmezanu i włączyć ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Podawać ze świeżą szczyptą czarnego pieprzu, ładną mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i lekką posypką pozostałego parmezanu. Chochla do zupy miski i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn