Zupa z czerwonego Lucjana ze świeżymi kiełkami fasoli i olejem czosnkowym

Zupa z czerwonego Lucjana ze świeżymi kiełkami fasoli i olejem czosnkowym
Zupa z czerwonego Lucjana ze świeżymi kiełkami fasoli i olejem czosnkowym to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, olej canolan, kiełki fasoli mung i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Filety z czerwonego Lucjana na grzankach czosnkowych z rukolą Sałatka z białej fasoli, oraz Słodko-kwaśne tofu z kiełkami fasoli i świeżymi ziołami.

Instrukcje

1
Wlać wodę do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać głowy ryb i kości, 3 łyżki sosu rybnego i trawy cytrynowej, imbir, cebula i 2 łyżeczki soli koszernej. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
W międzyczasie pokroić filety z Lucjana na kawałki 1 1/2 cala i przenieść do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać 2 łyżki oleju, pozostałe 2 łyżki sosu rybnego i wrzucić. Przechowywać ryby w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Podgrzać pozostałe 6 łyżek oleju na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać czosnek i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż pachnące i lekko złoty, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
7
Wlać olej czosnkowy do miski i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Przecedzić zupę przez drobne sito, mocno naciskając na ciała stałe. Wytrzyj garnek. Powrót zupy rybnej do niego i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Dodać grzyby i dusić na umiarkowanym ogniu, aż tylko miękkie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
10
Dodać marynowany Lucjan i gotować tylko do nieprzezroczystego, o 2 protokół. Zupę doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
11
Dodać kiełki fasoli i szalotki i mieszać w oleju czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
12
Podawać od razu z plasterkami chiles i limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn