Zupa z czerwonego Lucjana ze świeżymi kiełkami fasoli i olejem czosnkowym
Zupa z czerwonego Lucjana ze świeżymi kiełkami fasoli i olejem czosnkowym to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, olej canolan, kiełki fasoli mung i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Filety z czerwonego Lucjana na grzankach czosnkowych z rukolą Sałatka z białej fasoli, oraz Słodko-kwaśne tofu z kiełkami fasoli i świeżymi ziołami.
Instrukcje
1
Wlać wodę do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać głowy ryb i kości, 3 łyżki sosu rybnego i trawy cytrynowej, imbir, cebula i 2 łyżeczki soli koszernej. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sos Rybny
Eliksir G
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
W międzyczasie pokroić filety z Lucjana na kawałki 1 1/2 cala i przenieść do średniej miski.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.