Zupa Wołowo-Tortellini

Zupa Wołowo-Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zupy wołowo-Tortellini. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 339 kalorii, 31g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, marchew, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Tortellini, Kremowa Zupa Tortellini, oraz Slow Cooker: Zupa Kiełbasowa Tortellini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, dodać wołowinę, cebulę, marchew, seler, czosnek, cukier, pomidory i consommé wołowiny w kolejności wymienionych.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
CukierCukier
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin.
3
Około 25 minut przed podaniem wymieszać z bazylią, mrożonym tortellini i zieloną fasolką. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 25 minut lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
TortelliniTortellini
BazyliaBazylia
FasolaFasola

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn