Zupa Rybna Z Tuńczyka Ahi

Zupa Rybna Z Tuńczyka Ahi
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Zupa z tuńczyka Ahi może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 57g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 10,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka steków z tuńczyka Ahi, bok choy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Curry Z Tuńczykiem, Zapiekanka Z Tuńczykiem, oraz Tuńczyk Fish Special.

Instrukcje

1
Wrzuć wodę do garnka; dodaj długą fasolę, chayote, imbir i zieloną cebulę. Doprowadzić wodę do wrzenia, umieścić pokrywkę na garnku i zmniejszyć ogień do medium. Kontynuuj gotowanie, aż warzywa będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
ChayoteChayote
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Delikatnie wrzuć steki z tuńczyka do wody; dodaj bok choy i pomidora. Powrót pokrywę do garnka, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż tuńczyk jest gotowane przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Bok ChoyBok Choy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wyjąć garnek z ognia; schłodzić 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe są doskonałym wyborem dla tuńczyka Ahi. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk ahi, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój Ahi tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maddalena Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn