Zupa Pomidorowa Pieczona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pieczonej zupy pomidorowej. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ognista zupa pomidorowa z pieczoną ciecierzycą, Zupa Pomidorowa Pieczona, oraz Zupa Pomidorowa Pieczona.
Instrukcje
Opłucz, rdzeń i pokrój pomidory na pół w poprzek.
Zmieść pomidory, pokrój boki w górę, w 10-na 15-calowych patelniach (będziesz potrzebował 3 lub użyj 1 patelni i napełnij).
Na każdej patelni posmarować wierzchy pomidorów 1 łyżką oleju i posypać 1 łyżeczką cukru.
Jedna patelnia na raz, pomidory broil 3 do 4 cali od ciepła, aż szczyty są dostrzeżone Czarny, o 20 protokół. Wyreguluj pozycję patelni, aby równomiernie podgrzać i usunąć pomidory, gdy są zwęglone.
Tymczasem, w 8-do 10-quart patelni na średnim ogniu, połączyć pozostały olej, czosnek i cebulę. Mieszać często, aż cebula są lekko rumiane i smak słodki, 10 do 15 minut.
W partiach, gładko czyste pomidory i mieszanka cebuli w blenderze lub robocie kuchennym. Aby usunąć skórki, w razie potrzeby, przetrzyj mieszankę pomidorową przez drobny sitko do dużej miski.
Powrót mieszaniny pomidorów do patelni i dodać bulion; ciepła do gotowania na wolnym ogniu, mieszając.
Dodać sól do smaku. Podawać na zimno, przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie. Przechowywać, przykryć hermetycznie i schłodzić do 3 dni lub umieścić w pojemnikach zamrażalnika w łatwych w użyciu porcjach i zamrozić do 1 roku.