Zupa Limonkowa Z Indyka Jukatańskiego
Zupa Limonkowa z indyka jukatańskiego to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, kolendrę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Limonkowa Jukatan, Zupa z kurczaka po Jukatanie, limonka i Orzo, oraz Masło z indyka z Jukatanem Rub.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; doprowadzić do duszenia. Przykryć i gotować 30 minut. Odcedzić bulion przez durszlak do miski; wyrzucić ciała stałe.
Powrót bulion na patelnię; wymieszać z indykiem, kolendra, i sok z limonki. Gotować na małym ogniu 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby udekorować wapnem.