Zupa Grzybowo-porowa

Zupa Grzybowo-porowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj zupy grzybowej i porowej. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mielony pieprz, sherry, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy obejmują Zupa Ziemniaczano-Porowo-Grzybowa, Zupa Grzybowo-porowa z kremem tymiankowym, oraz Zupa Grzybowo-porowa z kremem tymiankowym.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu podsmaż grzyby i pory na maśle lub margarynie i oliwie z oliwek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj sherry i zmniejsz płyn o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
3
Następnie dodaj bulion wołowy, wodę i zmielony czarny pieprz. Doprowadzić do wrzenia i dodać makaron. Gotuj delikatnie przez 10 minut lub do miękkości makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Bulion WołowyBulion Wołowy
MakaronyMakarony
WodaWoda
4
W razie potrzeby udekoruj pokrojonymi grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn