Zupa Grochowa Split Atu
Zupa grochowa Split Atu to bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, groch, Koper i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa, Zupa Grochowa Split Mix, oraz Zupa z szynki i grochówki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, dodać podzielony zielony groszek, rosół z kurczaka, wodę, sos paprykowy, szynki, posiekaną cebulę, pokrojone w kostkę ziemniaki, liście laurowe, suszone chwasty kopru, białą paprykę, podstawę rosołu, sos sojowy i płatki czerwonej papryki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, przykryte przez około 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Usunąć szynkę i odciąć tłuszcz.
Usunąć szynkę z kości i pokroić na małe kawałki i wrócić do garnka. Zupa na wolnym ogniu, pod przykryciem przez 30 minut.
Wyjąć 6 filiżanek zupy i puree w robocie kuchennym lub blenderze i wrócić do garnka. Wymieszać z mlekiem i doprowadzić do wrzenia, a następnie podawać.