Zupa grochowa Sary
Zupa grochowa Sary to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz soloną wieprzowinę, groszek, słony i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Duńska), Sałatka Z Zimnego Groszku, oraz Makaron z papryką cukrową i marchewką soba.
Instrukcje
Umieścić suchy cały groszek w garnku z wystarczającą ilością wody, aby pokryć, i moczyć 8 godzin lub przez noc.
Odcedzić namoczony groszek i wrócić do garnka. Przykryć 2 litrami wody.
Wymieszać w suchym podzielonym groszku, bazie warzywnej, soli wieprzowej, cebuli, marchwi, szczypiorku, słony, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 2 godziny, aż groch będzie miękki.
Przed podaniem wyjąć i wyrzucić soloną wieprzowinę.