Zupa Brokułowo-Porowa Z Kremem Cytrynowo-Szczypiorkowym

Zupa Brokułowo-Porowa Z Kremem Cytrynowo-Szczypiorkowym
Zupa brokułowo-porowa z kremem cytrynowo-szczypiorkowym to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka szczypiorku, skórki z cytryny, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa brokułowo-porowa z kremem cytrynowo-szczypiorkowym, Zupa brokułowa z kremem cytrynowo-szczypiorkowym, oraz Rosół z miniaturowymi kulkami Macy Porowo-Szczypiorkowej dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn