Zupa Brokułowo-Orzechowa
Zupa brokułowo-orzechowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, brokuły, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Orzech Brokuł Piec, Makaron Brokułowy Orzech Włoski, oraz Brokuły Orzechowe Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu, wymieszaj czosnek i cebulę i gotuj, aż cebula zmięknie i zmieni się w przezroczystą, o 5 minutach.
Wlać wino i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gotować przez 3 minuty, następnie dodać mleko migdałowe i powrócić do duszenia.
Gdy mleko migdałowe się ugotuje, wymieszaj bulionówkę i brokuły. Gotować, aż brokuły są bardzo miękkie, o 10 protokół. Wymieszać z orzechami włoskimi, miodem i sosem sojowym. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w wodzie, następnie mieszać do gotującej się zupy, aż zgęstnieje.
Podawać posypane sezamem.