Zapiekanka wołowo-serowa

Zapiekanka wołowo-serowa
Zapiekanka z wołowiną i serem jest bezglutenowy danie główne. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 22g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,74 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską mieszankę sera, skondensowaną śmietanę z zupy grzybowej, przyprawę taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są Zapiekanka wołowo-serowa, Zapiekanka z mielonej wołowiny z makaronem i serem, oraz Zapiekanka z sera i mielonej wołowiny Philly.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszać z przyprawą taco, wodą, ryżem, zupami i chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
WołowinaWołowina
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25 minut. Odsłonić; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec 5 minut dłużej lub aż się rozgrzeje i ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn