Pieczone szparagi i zupa z krewetek może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka szparagów, zioła prowansalskie, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa z krewetek i pieczonej kukurydzy, Pieczone krewetki sojowo-imbirowe i szparagi, oraz Imbir pieczone krewetki ze szparagami dla podobnych receptur.
Szparagi i krewetki ułożyć na blasze i skropić oliwą z oliwek. Wrzucić, aby pokryć je olejem, a następnie rozprowadzić w jednej warstwie.Pieczeń, aż krewetki kolei różowy i nieprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Przenieść na talerz. Obróć szparagi i nadal piec, aż tylko miękkie, o 8 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
4
Wyjąć z piekarnika i, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsługiwać, pokroić na długości 1 cala.W międzyczasie odetnij łodygi, pierzaste wierzchołki i wszelkie posiniaczone zewnętrzne łodygi z cebulki kopru włoskiego. Zarezerwuj wierzchołki.