Włoskie Klopsiki Z Indyka Z Mostaccioli
Przepis włoski klopsiki z indyka z Mostaccioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 366g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 4102 kalorie. Na 25,71 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 90% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sos spaghetti, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoskie Klopsiki Z Indyka, włoskie klopsiki z indyka, oraz Włoskie Klopsiki Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, połączyć szpinak, gotowany boczek, mielony Indyk, bułka tarta, 1/4 szklanki parmezanu, czosnek i jajka; dobrze wymieszać. Kształt na 1 1/2-calowe klopsiki; umieścić w ungreased 15x10x1-calowej patelni do pieczenia.
Piec w 177°. przez 18 do 22 protokół lub do rumiane i dokładnie gotowane.
Tymczasem gotować mostaccioli do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W dużym rondlu połącz sos spaghetti, pomidory i cukier; gotuj do całkowitego ogrzania.
Podawać gorące klopsiki i sos na mostaccioli.