Wędzone Tacos rybne z salsą karaibską

Wędzone Tacos rybne z salsą karaibską
Wędzone Tacos rybne z Karaiby Salsan jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać Karaiby salsa, sól, wióry z drewna olchowego, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Ameryki Środkowej. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Montego Bay Grillowana ryba z salsą karaibską, Tacos rybne z salsą pomarańczową, oraz Rybne Tacos Z Arbuzową Salsą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć chipsy hickory w wodzie, aby pokryć co najmniej 30 minut; odcedzić. Zawiń wióry w wytrzymałej folii aluminiowej; poke kilka otworów w folii. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Filety posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Lekki grill gazowy lub węglowy; wióry owinięte folią umieścić bezpośrednio na gorących węglach z 1 strony. Wieszak na grilla po przeciwnej stronie z natryskiem do gotowania i miejsce na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Niech grill rozgrzać 10 do 15 minut lub aż zrębki zaczynają palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Filety grillowe, przykryte pokrywą, na średnim ogniu (od 325 do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
5 minut z każdej strony lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
Zawiń tortille z mąki w wytrzymałą folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Umieścić na grillu w ciągu ostatnich 5 minut czasu gotowania do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Podawać natychmiast z salsą karaibską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
10
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn