Wiśnie w Chianti z miodowym kremem Mascarpone

Wiśnie w Chianti z miodowym kremem Mascarpone
Wiśnie w Chianti z miodowym kremem Mascarpone to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wiśnie, miód, ser mascarpone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miodowy drobiazg figowy z kozim serem Mascarpone jogurt krem, Gotowanie Z Winem: Kaczka Z Wiśniami W Chianti, oraz Wiśnie gotowane w czerwonym winie z kremem Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień lekko; dusić energicznie 20 minut lub aż zredukowane do 1 1/4 filiżanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać mieszaninę wiśni do miski; przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W małej misce wymieszać jogurt, ser mascarpone i miód; wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Mieszankę wiśniową równomiernie podzielić na 5 małych miseczek deserowych; każdą porcję ułożyć kremem mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W razie potrzeby udekoruj liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
6
Mascarpone: jeśli kiedykolwiek próbowałeś mascarpone, prawdopodobnie zakochałeś się w jego miękkiej, aksamitnej konsystencji i bogatym w maślany smak. Mascarpone jest produkowany, gdy hodowla jest dodawana do ciężkiej śmietany, która jest odtłuszczona z mleka krowiego. Pochodzący z regionu Lombardii w południowych Włoszech, mascarpone mógł otrzymać swoją nazwę od lokalnego słowa oznaczającego ricottę, mascherpa, ponieważ oba są podobne pod względem tekstury. Mascarpone stosowany jest przede wszystkim w deserach, ale dodaje także bogactwa makaronom i pikantnym potrawom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Mleko KrowieMleko Krowie
MascarponeMascarpone
Przez CiastoPrzez Ciasto
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn