Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennego Ragoût warzywnego. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 4,74 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka szparagów, marchew, fasola fava i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wiosenna Ragout Warzywna, Wiosenna Ragout Warzywna, oraz Wiosenny Przepis Na Ragout Warzywny.
Instrukcje
1
Posiekaj białe i bladozielone części porów i dobrze umyj w misce z zimną wodą. Wyciągnij pory z wody za pomocą łyżki szczelinowej i przenieś na durszlak, aby spuścić. Przyciąć łodygi kopru włoskiego równo z żarówką i usunąć wszelkie przebarwione obszary żarówki. Połówki żarówki wzdłużnie i pokroić każdą połowę w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala, odrzucając rdzenie. O połowę lub ćwierć większe morele wzdłuż, pozostawiając mniejsze w całości.
Rzepy gotować w 6-quart ciężki garnek osolonej wrzącej wody, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Przełóż rzep łyżką szczelinową do dużej miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie. (Utrzymuj wrzącą wodę.) Gotuj marchewkę, aż będzie krucho-miękka, około 3 minut i przełóż łyżką szczelinową do lodowatej wody. Gotować fasolę fava aż chrupiące przetargu, o 2' protokół, i przenieść z rowkiem łyżką do wody z lodem. Delikatnie gotować ziemniaki, aż prawie miękkie, o 15 protokół, i odsączyć w durszlaku. Spłucz pod zimną bieżącą wodą.
Smażyć w pozostałych 3 łyżkach masła w oczyszczonym garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Grzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 1 łyżka stołowa, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
10
Dodać koper włoski, szparagi, paprykę i zarezerwowany bulion, następnie dusić, pod przykryciem, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, o 4 protokół. Delikatnie wymieszać blanszowane warzywa i gotować na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa będą po prostu miękkie, o 4 protokół.
* Warzywa można blanszować 1 dzień wcześniej, poklepywać do sucha, owijać w papierowe ręczniki i przechowywać w zamykanych plastikowych torebkach.* Napar bulion może być wykonane 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzone przed przykryciem i schłodzone.