Wiosenny Przepis Ragout

Wiosenny Przepis Ragout
Wiosenny przepis Ragout to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 9,72 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 1572 kalorii. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, ser pecorino, jadalne kwiaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wiosenny Przepis Na Ragout Warzywny, Wiosenna Ragout Warzywna, oraz Wiosenny Ragoût Warzywny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W3 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn