Wiosenna Sałatka z łososiem i warzywami

Wiosenna Sałatka z łososiem i warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennego łososia i sałatki warzywnej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.22 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 181 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Wiosenna Sałatka Warzywna Cobb, Pieczona Wiosenna Sałatka Warzywna, oraz Tortellini I Wiosenna Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlera z piekarnika rack 6 cali od ciepła. Zerwać twarde końce szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki, i gotować z groszkiem cukrowym we wrzącej osolonej wodzie 2 do 3 minut lub do chrupiącej-miękkiej; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie; spuść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
SzparagiSzparagi
WodaWoda
3
Posypać łososia solą i pieprzem; dusić na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów 3 do 4 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
4
Ułóż na talerzu sałatę, edamame, rzodkiewkę, mieszankę szparagów i łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
RzodkiewkaRzodkiewka
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
SałataSałata
łosośłosoś
5
Mżawka z opatrunkiem.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn