Wiosenna Sałatka Z Rzodkiewkami I Pestkami Dyni

Wiosenna Sałatka Z Rzodkiewkami I Pestkami Dyni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennej sałatki z rzodkiewkami i pestkami dyni. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 549 kalorii, 25g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Mieszanka parmezanu, pestek dyni, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wiosenna Sałatka z rzodkiewkami i burakami, Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Wiosenną Rzodkiewką I Zielenią, oraz wiosenna sałatka z rzodkiewką i sosem z kopru jogurtowego.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn