Wieprzowina słodko-kwaśna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny słodko-kwaśnej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 444 kalorie, 27g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, wodę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina słodko-kwaśna, Wieprzowina słodko-kwaśna, oraz Wieprzowina słodko-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, zastrzegając sok; odstawić. W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, brązowy cukier, sól, imbir i pieprz. Wymieszać z wodą, ketchupem, octem, sosem sojowym i zarezerwowanym sokiem do uzyskania gładkiej konsystencji.
Na dużej patelni lub woku, smażyć wieprzowinę i cebulę na oleju przez 4-8 minut lub do miękkości. Wymieszaj mieszaninę soku ananasowego; Dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Dodaj zielony pieprz i zarezerwowany ananas. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 5 minut.