Wieprzowina Cajun z pikantną fasolą
Wieprzowina Cajun z pikantną fasolą jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, kotlety wieprzowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery wieprzowe Cajun z pikantnym sosem Remoulade, Posiekana Sałatka z wieprzowiną, białą fasolą, awokado i sosem limonkowym Cajun, oraz Pikantne Bulgogi wieprzowe i fasolowe Burrito dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać 1 łyżeczką mieszanki przypraw po obu stronach kotletów.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kotlety; gotować 3 protokół. Odwróć się.
Dodać cebulę i pieprz wokół mięsa; przykryć i gotować 7 minut lub aż wieprzowina jest prawie gotowane w centrum.
Wymieszać pozostałą 1 łyżeczkę mieszanki przypraw; gotować 1 minutę.
Dodaj czarną fasolę, kukurydzę i sos barbecue; gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut lub do ogrzania.
Podawać z szybko gotowanym brązowym ryżem.