Wegańskie Banany Foster Ice Cream
Zapomnij o wychodzeniu do jedzenia lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz jedzenia Cajun. Spróbuj zrobić Wegańskie banany Foster lody w domu. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Mieszanka cukru trzcinowego, bezmleczny ser śmietankowy alternatywa, vanillan extract, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 47 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Banany Foster z lodami, Banany Foster Lody, oraz Banany Foster Lody są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieścić cukier i olej kokosowy w patelni sosu i gotować na średnim ogniu, aż cukier się stopi, o 2 protokół.
Ubij w roztrzaskane banany i wegański Serek i gotować przez kolejne 3 minuty, stale mieszając.
Wyjąć z ognia, ubić rumem i pozostawić mieszaninę bananów do ostygnięcia przez około 20 minut.
Po ostygnięciu dokładnie ubić zimny napój mleczny do mieszanki bananów.
Mieszankę bananów przetworzyć w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Zapakuj lody do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki i zamrażaj przez około 4 godziny lub do momentu, aż staną się stałe.
Wymieszać cukier i napój mleczny w patelni z sosem i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i ubić olej kokosowy i ekstrakt wanilii.
Podawać lody polane sosem karmelowym.