(Web Exclusive) Runda 2: Cebula Nadziewana Ziemniakami
Need a przystawka bezglutenowa? (Web Exclusive) Runda 2: cebula nadziewane ziemniakami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, czosnek, sałatka ziemniaczana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to Cebula Nadziewana Ziemniakami, Okrągły Stek Z Cebulą, oraz Okrągły stek Bawarski z czerwoną cebulą i makaronem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F
Pokroić górną trzecią od każdej cebuli i odstawić; zapisać szczyty. Pokrój X w wewnętrzne 2/3 każdej cebuli. Za pomocą łyżki wyjąć wewnętrzną 2/3 porcję cebuli tworząc miskę. Wewnętrzną część każdej cebuli pokroić w kostkę, na desce do krojenia i odstawić.
W małej misce wymieszać rozdrobniony ser z sałatką ziemniaczaną. Równomiernie podzielić mieszankę ziemniaczanąw każdej misce cebuli i przykryć zarezerwowanym wierzchem cebuli.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec przez 20 minut lub aż cebula zmięknie.
Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować przez 8 protokół lub do lekko miękki. Odcedź, umieść w dużej misce i pozostaw do ostygnięcia, aż lekko się ogrzeje.
Podczas gotowania ziemniaków, Ustaw grill lub patelnię grillową do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Umieść szalotki na gorącym naoliwionym grillu i gotuj przez 4 minuty.
Przełożyć na deskę do krojenia i odstawić.
Do miski z ziemniakami dodać majonez, śmietanę, musztardę, czosnek, sól i pieprz i delikatnie wymieszać, aż dobrze wymieszane i ziemniaki są pokryte. Pokrój grillowane szalotki i wymieszaj z ziemniakami.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 2 dni.