Wasabi Limonkowa Sałatka krabowa w kubeczkach ogórkowych

Wasabi Limonkowa Sałatka krabowa w kubeczkach ogórkowych
Wasabi Limonkowa Sałatka krabowa w kubeczkach ogórkowych to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 60 porcjami. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pędy grochu, sok z limonki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka krabowo-ogórkowa w kubeczkach pomidorowych, Mini ciastka z sezamem, cebulką i limonką z majonezem Wasabi, oraz Kubki Ogórkowe Nadziewane Pikantnym Krabem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić ogórki w poprzek na obfite plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
2
Wyciąć karbowaną okrągłą z każdego plasterka foremką do ciastek, a następnie wyjąć trochę mięsa ze środka każdej rundy za pomocą foremki do melonów lub małej łyżki, tworząc wcięcie, ale pozostawiając spód nienaruszony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
1
Razem ubić majonez i wasabi, następnie ubić sokiem z limonki i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
WasabiWasabi
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Rzodkiewki pokroić w bardzo cienkie plasterki krajalnicą. Połówki plastrów, a następnie pokroić w poprzek na bardzo cienkie paski. Przycinaj kiełki rzodkiewki do długości 1 cala, mierząc od góry kiełka i odrzucaj Pozostałe łodygi. (Jeśli używasz pędów grochu, wyciąć sekcje z liśćmi na 1-calowe kawałki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki RzodkiewkiKiełki Rzodkiewki
Pędy GrochuPędy Grochu
RzodkiewkaRzodkiewka
3
Wymieszaj kraba, majonez wasabi, paski rzodkiewki i kiełki rzodkiewki, a następnie włóż małą łyżkę nadzienia do każdej filiżanki ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki RzodkiewkiKiełki Rzodkiewki
MajonezMajonez
OgórekOgórek
RzodkiewkaRzodkiewka
WasabiWasabi
KrabKrab
1
* Kubki ogórkowe mogą być formowane (ale nie napełniane) 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte folią.* Majonez Wasabi można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Rzodkiewki można ciąć, a kiełki przyciąć 1 dzień wcześniej i schłodzić osobno w szczelnych plastikowych torebkach wyłożonych zwilżonymi ręcznikami papierowymi.* Mięso krabowe można zbierać na 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
CrabmeatCrabmeat
OgórekOgórek
RzodkiewkaRzodkiewka
KiełkiKiełki
WasabiWasabi
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
Folia FoliowaFolia Foliowa

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn