Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie

Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie
Pieczone w miodzie warzywa korzeniowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pasternak, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie, Miód Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem sprayu do gotowania w dużej misce; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić mieszaninę warzywną na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WarzywaWarzywa
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 450 przez 35 minut lub aż warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć, mieszając co 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn