Upiec książkę: ultracienkie czekoladowe ciasteczka

Upiec książkę: ultracienkie czekoladowe ciasteczka
Bake The Book: ultracienkie czekoladowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, syrop kukurydziany, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj No Bake Biscoff Chocolate Chunk Cookies, Solone Kawałki Czekolady Bez Pieczenia Ciasteczek, oraz Upiecz książkę: ciasteczka kruche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Umieść półki w górnej i dolnej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Mąkę i sodę wymieszać w małej misce i dokładnie wymieszać trzepaczką lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W dużej misce, ubij razem roztopione masło, owies, cukry, syrop kukurydziany, mleko i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wymieszać w mieszaninie mąki. Jeśli ciasto jest ciepłe z masła, niech ostygnie przed dodaniem czekolady. Wymieszać kawałki czekolady. Jeśli to możliwe, pozostawić ciasto na co najmniej kilka godzin w temperaturze pokojowej lub (jeszcze lepiej) na noc w lodówce. Reszta to wyjątkowo chrupiące i wyjątkowo aromatyczne ciastko!
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Ciasto podzielić na 15 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Ułóż 3 arkusze folii aluminiowej, przycięte, aby pasowały do arkuszy ciastek, na ladzie. Ułóż 5 kawałków ciasta (4 w kwadracie i 1 w środku) dobrze od siebie na każdym arkuszu folii, pamiętając, że ciasteczka rozłożą się na 5 cali. Spłaszczyć każdy kawałek ciasta, aż będzie około 3 1/2 cala średnicy. Przesuń dwa arkusze na blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec przez 20 do 25 minut, aż ciasteczka będą cienkie i bardzo brązowe. Jeśli są zbyt blade, nie będą ostre. Obracaj Patelnie od góry do dołu i od przodu do tyłu w połowie czasu pieczenia, aby zapewnić równomierne pieczenie. Wsuń folię z ciasteczkami na stojaki, aby całkowicie ostygła przed wyjęciem ciasteczek z folii. Powtórz z trzecią porcją-możesz nawet przesunąć kolejną folię i ciasto na ciasteczka na gorącą blachę do pieczenia, o ile natychmiast włożysz patelnię do piekarnika. Całkowicie schłodzić ciasteczka przed układaniem lub przechowywaniem. Może być przechowywany w hermetycznym pojemniku przez co najmniej 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn