Duszony Mostek Wołowy Peklowany

Duszony Mostek Wołowy Peklowany
Duszony mostek wołowy Peklowany może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 780 kalorii. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka flat-cut corned mostek wołowy, czosnek, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Duszony Mostek Wołowy Peklowany, Mostek Wołowy Duszony W Piecu, oraz Mostek wołowy peklowany z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odrzuć wszystkie opakowania smakowe z peklowanej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
3
Posmaruj mostek sosem brązowym po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
4
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu i brązowym mostku po obu stronach w gorącym oleju, 5 do 8 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść mostek na stojaku ustawionym w patelni do pieczenia. Cebulę i plastry czosnku rozrzucić na mostku i dodać wodę do patelni. Przykryć patelnię szczelnie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż mięso będzie miękkie, około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy w menu? Spróbuj sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Rancho Sisquoc Syrah z oceną 4.1 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Rancho Sisquoc Syrah
Rancho Sisquoc Syrah
100% Syrah z Winnicy Mcmurray Rancho Sisquoc, zbierana i fermentowana na szczycie jej smaków. Długi, stresujący sezon wegetacyjny z powodu suszy naprawdę wydobywa esencję Syrah. Potężne jeżyny wypełniają usta, pozostawiając żujące taniny, które zaokrąglają się długim, miękkim wykończeniem. Ciesz się z pieczoną sałatką z buraków balsamicznych i pieczoną przepiórką.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn