Ulubiona Tilapia Joshuy z ryżem jaśminowym

Ulubiona Tilapia Joshuy z ryżem jaśminowym
Ulubiona Tilapia Joshua z ryżem jaśminowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1011 kalorii, 48g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $4.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, sól, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Ulubiona Tilapia Joshuy z ryżem jaśminowym, Tilapia z ryżem jaśminowym, oraz Doskonale ugotowany kokosowy ryż jaśminowy bez kuchenki ryżowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sos wlać prosto z butelki na patelnię, Zwykle upewniam się, że dno jest przykryte, ale nie za dużo, podałam przybliżone miary tutaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Na patelni umieścić filety na wierzchu dressingu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Posypać wszystkimi 4 przyprawami (wszystkie podane przeze mnie pomiary są przybliżone). Zwykle posypuję obfite ilości każdego fileta. Nie pomijaj kminku to wspaniały dodatek do ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Saute filety na med-low ciepła około 4-5 minut z każdej strony, aż ryby płatki łatwe widelcem.Podczas gdy ryba jest powoli gotowania, gotować ryż, za pomocą 2 1/2 szklanki wody i 1 szklanka ryżu, z masłem, doprowadzić do wrzenia i dusić 15 minut na niskim poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
5
Filet podawać na wierzchu ryżu jaśminowego. Zwykle dodam więcej s & P i kminku zgodnie z moim gustem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia28
Magazyn