Ulubiona Tilapia Joshuy z ryżem jaśminowym
Ulubiona Tilapia Joshua z ryżem jaśminowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1011 kalorii, 48g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $4.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, sól, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Ulubiona Tilapia Joshuy z ryżem jaśminowym, Tilapia z ryżem jaśminowym, oraz Doskonale ugotowany kokosowy ryż jaśminowy bez kuchenki ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sos wlać prosto z butelki na patelnię, Zwykle upewniam się, że dno jest przykryte, ale nie za dużo, podałam przybliżone miary tutaj.
Na patelni umieścić filety na wierzchu dressingu.
Posypać wszystkimi 4 przyprawami (wszystkie podane przeze mnie pomiary są przybliżone). Zwykle posypuję obfite ilości każdego fileta. Nie pomijaj kminku to wspaniały dodatek do ryby.
Saute filety na med-low ciepła około 4-5 minut z każdej strony, aż ryby płatki łatwe widelcem.Podczas gdy ryba jest powoli gotowania, gotować ryż, za pomocą 2 1/2 szklanki wody i 1 szklanka ryżu, z masłem, doprowadzić do wrzenia i dusić 15 minut na niskim poziomie.
Filet podawać na wierzchu ryżu jaśminowego. Zwykle dodam więcej s & P i kminku zgodnie z moim gustem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.