Ugotuj książkę: pstrąg Amandine
Gotuj książkę: pstrąg Amandine jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, pieprz, podstawowe przyprawy kreolskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać przyprawy można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: pstrąg wędzony, Ugotuj książkę: zupa z pstrąga wędzonego, oraz Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej.
Instrukcje
Mleko przełożyć do szerokiego naczynia.
Umieść mąkę i przyprawy kreolskie w innym szerokim naczyniu i wymieszaj, aby połączyć. Filety rybne przyprawiamy solą i pieprzem, zanurzamy w mleku i pogłębiamy w przyprawionej mące.
Rozpuścić 4 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać filety i gotować z każdej strony, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Przełożyć rybę na półmisek.
Dodaj pozostałe 4 łyżki masła do tej samej patelni na średnim ogniu. Zawirować patelnię na ogniu tak, że masło stopi się równomiernie i gotować, aż masło zamienia brązowawy, 5-7 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, dodać migdały, i gotować, mieszając delikatnie, aż orzechy są toasty brązowy, o 3 protokół.
Dodać sok z cytryny, natkę pietruszki i szczyptę soli.
Łyżka rumiane masło i migdały nad rybą i służyć.