Tuńczyk z otwartą twarzą topi się pescatarian danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 10g tłuszczu i w sumie 339 kalorii. Za 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś bułki do hamburgerów, pieprz, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szynka i jabłko z otwartą twarzą topnieją, St. Patty topi się z otwartą twarzą, oraz Kanapka z sałatką z białej fasoli, karczocha i Pesto o otwartej twarzy topi się dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze sześć składników; dodać tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Rozłóż na każdej połowie bułki; na wierzchu plasterek pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą Perłą
3
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
4
Ułóż na blasze do pieczenia. Broil 3-4 w. od ognia przez 3-5 minut lub do lekkiego zrumienienia i stopienia sera.
Pinot Noir, Merlot i różowe wino to moje najlepsze typy tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir