Tosty Francuskie Z Masłem Orzechowym
Przepis masło orzechowe Crunch francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 30 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 349 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz vanillan ekstrakt, jaja, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Dobrze sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Z Masłem Orzechowym, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem woskowym.
Spread 1 łyżka masła orzechowego na każdym z 8 plasterków brioche i przykryć pozostałymi 8 plasterkami, co kanapki.
W talerzu ciasto, ubić jajka ze śmietaną i wanilii. W innym talerzu ciasta rozłóż pokruszone płatki kukurydziane. Lekko namoczyć kanapki w mieszaninie jaj, a następnie pogłębiać w płatki kukurydziane, naciskając, aby pomóc im przylegać.
Przenieść kanapki do blachy do pieczenia.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na bardzo dużej patelni.
Dodaj 4 kanapki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty i chrupiące na dole, 2 do 3 protokół.
Przełóż pół ugotowane kanapki na blachę do pieczenia.
Dodaj kolejną łyżkę masła na patelni, Odwróć kanapki z powrotem na patelnię i gotować, aż złoty i chrupiące na dole, o 2 minuty dłużej.
Przenieść do blachy do pieczenia i ogrzać w piekarniku. Wytrzeć patelnię i gotować Pozostałe kanapki.
Francuskie tosty przekładamy na talerze i kurzymy cukrem cukierniczym. Top z jagodami i mżawka z syropem klonowym.