Tosty Cecchi, migdały i pistacje
Tosty z cecchi, migdałami i pistacjami wymagają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 208 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork wymaga migdałów, pistacji, oliwy z oliwek i liści rozmarynu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 54% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj ciasteczka Asylum z pistacjami, orzechami włoskimi i migdałami, szafranowy pudding ryżowy z żurawiną, migdałami i pistacjami oraz tartę z białą czekoladą i malinami z migdałami i pistacjami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ułóż fasolę garbanzo na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Wymieszaj z 1 łyżką oliwy z oliwek i rozłóż fasolę w jednej warstwie.
Wstawić do piekarnika i piec na złoty kolor, około 30 minut.
Wyjmij fasolę garbanzo z piekarnika.
Dodaj pozostałe składniki do fasoli garbanzo i ostrożnie wymieszaj, aby pokryć całą fasolę i orzechy.
Rozłóż mieszaninę na jedną warstwę.
Lekko ostudzić i przełożyć do misek.