Tilapia Cytrynowo-Koperkowa
Tilapia cytrynowo-koperkowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 207 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz masło, marchew, cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Koper Cytrynowy Tilapia, Tilapia Z Cytryną I Koperkiem, oraz Tilapia z koperkiem i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety posypać solą i pieprzem.
Wytnij pergamin na 4 prostokąty (13 x 9 cali).
Umieść 3 plastry cytryny w poprzek na środku 1 pergaminowego prostokąta. Wierzch z 1 filetem. Powtórz z pozostałymi plastrami cytryny, filetami i prostokątami z pergaminu.
Filety posypać równomiernie marchewką, koperkiem i pietruszką. Top każdy filet z 1/2 łyżki. masło. Fold 1 stronie pergaminu nad filetami; tuck nadmiar pergaminu pod filety, naciskając fałdy do utworzenia gniecenie.
Piec w temperaturze 375 przez 20 do 25 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.