Tarty Cytrynowo-Malinowe
Tarty cytrynowo-malinowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 217 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka skorupy graham cracker pie, bitą polewą, skondensowane mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarty Z Kremem Malinowo-Cytrynowym, Tarty Z Serem Malinowo-Cytrynowym, oraz Tarta Malinowo-Cytrynowo-Tymiankowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 3/4 szklanki bitej polewy, mleko, skórka cytryny, i sok z cytryny; mieszać, aż będzie gładka.
Umieść 3 Maliny w każdej skórce ciasta. Łyżka wypełniająca równomiernie skórki na wierzchu jagód. Kryj się i wyluzuj.
Pozostałą 1/4 szklanki ubitej polewy równomiernie polać na tartach, a na wierzchu równomiernie z pozostałymi świeżymi malinami.