Tarta Z Dyni Imbirowej
Tarta z dyni imbirowej wymaga około 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. 100 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Szwedzkie ciasteczka imbirowe, puree z dyni, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tarta Z Dyni Imbirowej, Tarta Z Dyni Imbirowej, oraz Tarta Z Dyni Imbirowej.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść na blasze do pieczenia 9-calową, wyjmowaną, karbowaną patelnię z dnem.
Dodać do skorupy, łącząc imbir okruchy cookie i stopionego masła w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodaj okruchy do patelni i równomiernie naciśnij na dole iw górę po bokach z dnem miarki.
Piec do zestawu i nieco ciemniejszy kolor, 10 do 12 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
W misce wymieszać dynię, skondensowane mleko, żółtka i sól.
Wlać nadzienie do ostudzonej skorupy, wrócić do piekarnika i piec, aż zestaw i zaczyna brązowieć na górze, o 30 protokół.
Wyjąć tartę z piekarnika, schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce, co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowa do podania.
Aby służyć, ostrożnie usunąć zewnętrzny pierścień skorupy tart i pokroić. Jedz i ciesz się!
Uwaga: Wszelkie zgniecione ciastko gingersnap zrobi; tylko pamiętaj, aby użyć 2 1/2 szklanki okruchy na skorupie.