Tarta Z Dyni Imbirowej

Tarta Z Dyni Imbirowej
Tarta z dyni imbirowej wymaga około 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. 100 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Szwedzkie ciasteczka imbirowe, puree z dyni, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tarta Z Dyni Imbirowej, Tarta Z Dyni Imbirowej, oraz Tarta Z Dyni Imbirowej.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść na blasze do pieczenia 9-calową, wyjmowaną, karbowaną patelnię z dnem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Dodać do skorupy, łącząc imbir okruchy cookie i stopionego masła w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj okruchy do patelni i równomiernie naciśnij na dole iw górę po bokach z dnem miarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Piec do zestawu i nieco ciemniejszy kolor, 10 do 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W misce wymieszać dynię, skondensowane mleko, żółtka i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Wlać nadzienie do ostudzonej skorupy, wrócić do piekarnika i piec, aż zestaw i zaczyna brązowieć na górze, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć tartę z piekarnika, schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić w lodówce, co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowa do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Aby służyć, ostrożnie usunąć zewnętrzny pierścień skorupy tart i pokroić. Jedz i ciesz się!
11
Uwaga: Wszelkie zgniecione ciastko gingersnap zrobi; tylko pamiętaj, aby użyć 2 1/2 szklanki okruchy na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn