Tarta cytrynowa ze skórką kokosową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty cytrynowej ze skórką kokosową. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier-okruchy ciastek, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tarta cytrynowo-Jagodowa ze skórką kokosową, Tarta z Mango ze skórką kokosową, oraz Tarta cytrynowa ze skórką migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić twaróg: na patelni ubić żółtka, skórkę, sok, cukier i sól. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje, od 8 do 10 minut.
Zdjąć z ognia; ubić na maśle, jeden kawałek po kawałku, aż się stopi. Przecedzić do miski. Przykryć folią, naciskając bezpośrednio na powierzchnię twarogu. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Zrobić skórkę: wymieszać Kokosowe, okruchy i masło do wymieszania. Mocno naciśnij na dolnej i górnej stronie 10-calowej patelni do tarty. Chill 30 minutes.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec ciasto na złoty, 15 do 20 protokół.
Wyjąć tartę z patelni; pokroić i podawać.