Tajska Czerwona Curry Zupa Kokosowa Z Warzywami

Tajska Czerwona Curry Zupa Kokosowa Z Warzywami
Przepis tajska Czerwona Curry zupa kokosowa z warzywami może zaspokoić indyjskie pragnienie w okolicy 45 minut. To danie główne ma 879 kalorii, 34g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje $7.07 za porcję. Jest idealny do Jesień. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pastę curry, wywar warzywny, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć kremu kokosowego, można śledzić to danie główne z Tarta Z Kremem Kokosowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Tajska Kokosowa Zupa Curry, oraz Tajska Kokosowa Zupa Curry Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn