Przepis tajska Czerwona Curry zupa kokosowa z warzywami może zaspokoić indyjskie pragnienie w okolicy 45 minut. To danie główne ma 879 kalorii, 34g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje $7.07 za porcję. Jest idealny do Jesień. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pastę curry, wywar warzywny, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć kremu kokosowego, można śledzić to danie główne z Tarta Z Kremem Kokosowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Tajska Kokosowa Zupa Curry, oraz Tajska Kokosowa Zupa Curry Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.