Słodko-kwaśna ryba gotowana na parze po tajsku
Tajskie słodko-kwaśne ryby na parze mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, sos ostrygowy, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajska zupa rybna słodko-kwaśna, Barramundi słodko-kwaśne po tajsku, oraz Ryba Tajska Na Parze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lub wok wodą o średnicy od 1 do 2 cali i umieść wkładkę do parownika w środku. Alternatywnie, wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż steki rybne w szklanym naczyniu do pieczenia, które po prostu do nich pasuje.
Połączyć sos chili, sos ostrygowy, chili, i szalotki w małej misce.
Naczynie szczelnie przykryć folią.
Miejsce w parowarze lub piekarniku i gotować, aż ryba jest ledwo gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Posypać liśćmi kolendry i podawać z gotowanym na parze ryżem jaśminowym